Zašumělo na jaře doubí
Zašumělo na jaře doubí
Když první ptáci zavolají
král lesa z hluboka troubí
a plameny jehnědů plápolají
Jiskry myšlenek se honí
když opar,slunce zháší
vzduch už jarem voní
jen poupě na větvi raší
Z lesů sníh zvolna odtává
než nebe obleče šedivý frak
vítr si s vločkami pohrává
pod stromem klove pár strak
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)