MKINKO...ACH TY NĚHO NEVÝSLOVNÁ...:-D*
26.03.2021 11:59:22 | Frr
Děkuji. Když on byl zajíček tak krásný a šťastný. Tak jsem se s ním smála a na vše kolem zapomněla. Tráva se zelenala. A já jako malá holka štěstím plakala. Tu básničku vlastně napsal za mě zajíček. Já jen štěstím do světa poslala hejno srdíček.
26.03.2021 12:30:08 | mkinka