jaro už zase věští
z jizev úhoru...
vábením vybuzených strak
zmodralo nebe
pramínky vyhrnují sukně
vyschlým studním
a tichým smíchem polévají
vysypané kapsy lesa
cesty si už vyzuly boty
před poutěmi za poklady
zvolna se již otevírajících skal..
Sezame..oTevři se :)). Pěkné.
A tobě přeji Frráčku* krásný den.
30.03.2021 09:45:35 | jenommarie