V malé večerní
hravě,
se vystavuje.
Svolná je,
podlehnout
svodům příboje.
Netečně nevděčná,
protože to ona,
je tu ta věčná.
Hladká na pohled,
drsná k polaskání,
slévajíc do minulosti vhled
a současnosti zdání.
Vlny v růžoví oděné,
chuť šumějícího ticha,
mraky v mžík větru zbavené,
vteřinu sudou
věrně následuje lichá.
A srdce neví,
jestli pláče,
nebo slastně vzdychá.
vzít kousek do dlaně, či nechat smočit, vždy tajemné s respektem a věčný otazník, a závěrem jsi skvěle
vteřinu sudou
věrně následuje lichá.
A srdce neví,
jestli pláče,
nebo slastně vzdychá
09.04.2021 12:20:14 | Vivien
https://www.youtube.com/watch?v=AsD5u6k6dKI
"... protože to ona,
je tu ta věčná."
--- No právě. ---
08.04.2021 22:43:23 | Kyška