Březnová
Anotace: Vzpomínka na březen...
V rohu naší zahrady
povídá jabloň bledulím
že zima už je pryč
že vidí její cáry
již jen na mezích
a petrklíč
chlapík s fialovou čepičkou
řekl si že jaro oslaví
se žlutou narciskou
lístkem jí stonek pohladil...
Přečteno 251x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Terča, mkinka, horečka., Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)