ST. A člověk ten obraz miluje. Srdce se dívá a pracuje.
22.04.2021 10:28:32 | mkinka
Je to pěkné.. vidím jak pod tahem štětce se ladná bříza objevuje.*
21.04.2021 10:10:36 | jenommarie
No po prvním přečtení by člověk jen tak... Ale při druhém... Pěkná pidi*
20.04.2021 23:40:41 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?