Dešťová kapička
Anotace: Básnička o dešťové kapce :)
Spadla mi na čelo
malá dešťová kapička
na jaře stále pršelo
kap kap na víčka
Vlahé jarní krůpěje
zmáčely mi celý šat
když slunko se usměje
začne zlatým písmem psát
Jedna kapka za druhou,
z šedivé oblohy si kane
slunce soupeří s duhou
jakmile déšť jednou ustane
Přečteno 270x
Tipy 12
Poslední tipující: Pacik, Iva Husárková, Tomcat, mkinka, Frr, Beepat, Psavec, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)