Myška to přehnala
Měl jsem doma bílou myšku,
byla velmi milá,
dennodenně pila kyšku,
jedla kousek sýra.
Jednou v noci mrška malá,
našla kapku vína,
kocourovi se pak smála,
že jen v koši dřímá.
Marně hledám ráno myšku,
kocour rychle prchá,
smutně koukám do pelíšku,
život je fakt mrcha.
Přečteno 176x
Tipy 23
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Amonasr, Krahujec, Lighter, praetorian, Iva Husárková, šerý, Tomcat, Klára Němcová, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)