Anotace: Při procházce lesem a následné posezení u potůčku
Sbírka: Plamínky čechravy
Báseň ve mně navodila příjemné pocity, co člověka probouzejí k jaru.
Doporučuji opravit a sjednotit interpunkci a pokusit se buď verše lépe zrytmizovat anebo je psát v módu zcela arytmickém, avšak rýmovaném, případně i zcela volném.
21.05.2021 23:50:15 | Špáďa