Kosmické léto klepe na dveře
cosi v nás se otočí
vychází ze zadních vrátek
mává nám na cestu bílým kapesníkem
a my zůstáváme
spolu, v sobě slyšíce hudbu
vycházející z konečků prstů
záplavu hřejících paprsků
nesoucích jemnou vůni mraků
hudbu vnitřního návratu
hudbu slunovratu