Chůze v rose
Anotace: Letní básnička po probuzení na venkově
Sbírka:
Veršovánky
Ach,mám rád chůzi
ve svěží ranní rose
po noci plné hrůzy
teď jdou nohy bosé
Ranní rosa nohy studí
když mezi prsty zbyla
kapičky trávu vzbudí,
dobré ráno dívko milá
Rosa, však není věčná,
jako první lásky zmizí,
než ale přijde slečna
její oči musí být ryzí
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: takova, Psavec, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)