Jiná kapka
V dešti jedna kapka
se zastavila, než dopadla
, ale neviděl jsi to..
V dešti jedna kapka
kdysi byla duší hvězdy
v panorámatu nebe
prozařujícího čas...
Duší hvězdy..
Přečteno 189x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, mkinka, Psavec, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)