Bouřka za oknem
Bouřka za oknem řádí
noc plná blesků a hromů
se na obloze vždy sladí
a lidé jí sledují z domu
Jenže blesk strom sťal,
jež spadl na boží muka
a bouřka klidně běsní dál
déšť na plechové střechy ťuká
Za domem ční vysoké skály
z nichž hromy duní temně
však děti za oknem se bály,
vždy,když zachvěla se země
Přečteno 230x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (0)