Kamarádi,
básnici a
synové ředitelů bank,
ještě neoslovuje zatím punk
víte že ,
když do
smetany zakysané
přidáte
cukr krystal,
cukr moučkový ,
cukr vanilkový,
i cukr kostkovaný
plus trochu
prachobyčejné nutelly
a pampeliškové marmelády,
a nepřidáte
do ní cuketu,
tak vytvoříte inspirativní
chutný letní
severobrněnský dezert.....?
A ty nám muziko veřejnoprávní
k tomu
zvesela hraj!
Eště že severokabrňáci neznaj jihozápadní kahudu!
Kontrolní otázka: Nutela to je to hnědý , tvrdý?
21.07.2021 18:44:19 | Lesan-2
Prosím tě, co to vlastně pečeš? :) Jíst to rozhodně nechci :)
21.07.2021 18:22:29 | Ray Magini