Vyšívá slunce nití zlatou
Anotace: Básnička o slunci
Vyšívá slunce nití zlatou
do blankytu pár stehů
mraky s jemnou vatou
plují,jako lodě ke břehu
Když se peří trousí
po modravé báni
slunce kolem brousí
a ruší lidem spaní
Slunce večer páře
ten svůj zlatý šat
až zhasne jeho záře
bude na obláčku spát
Přečteno 255x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Roser, Alice Ptáčková, paradoxy, Iva Husárková, šerý, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)