Blankytné nebe
slunce se z něj dívá
už tolik nehřeje
a dřív se schovává
příroda se pomalu
k spánku ukládá
to není konec
jen to tak smutně vypadá
Na horách už někdy mrzne
sotva stupenˇ pod nulou
zima ale ještě počká
vždytˇ ví že se taky dočká
počká si a pak nás zchladí
možná na tři měsíce
To nemusí vůbec vadit
může nás to osvěžit
v létě taky někdy nevíš
kdy tě spálí slunce svit