Podzimní nebe
Anotace: Atmosféra podzimního nebe
Měsíc schoval hlavu
do černých dlaní mračen
aby neviděl těla u splavu
jak byl po nebi vláčen
Hvězdy ve skleněné výloze
aranžované jsou,jako zboží
lidé směřují pohledy k obloze
s úžasem sledují, jak se množí
K nohám mi padají
trnky a květy hlohu,
jež potichu se vkrádají
vždyť podzim stojí na rohu
Mlha se táhne z úžlabin
kde na stromech uzrály
sytě krvavé plody jeřabin
a jakoby se na vrány usmály
Přečteno 353x
Tipy 12
Poslední tipující: gallatea, Jeněcovevzduchukrásného, petrzal, šerý, mkinka, Tessa98, Frr
Komentáře (11)
Komentujících (5)