kapka rosy
v ní
celý svět se zrcadlí
kroky
na chvíli se ustálí
tichne dech
celý svět se
zazelenal
voní předjaří
koulí se do barev
života běh
z oblohy
ze stromů
z listů
po květech
do hnízd ptáčatům
trylek za trylkem
vstříc oblakům
věčný to koloběh
pádu a zrodu
Cyklická přírodní vzedmutí. Voda, slunce, vzDUCH. Pár ingrediencí k zázračné maně.*
07.09.2021 02:11:24 | šerý