Sbírka: V krajině
Vlhká je zem
a nazlátlé koruny stromů
už to začíná, s krajinou vcházíme do podzimu
většina mých přátel už se zakuklila v krajině
a metamorfovala v anděly
jen já, věčná housenka
zahřívám své dlaně
mátovým čajem z termosky
pozoruji kraj před zavíračkou
a ospalým loukám s tlejícími listy
dávám pusu na dobrou noc
Moc líbí. Moc a moc.
16.09.2021 10:19:56 | mkinka