Modlitba za překrásný den
korunami proniká slunce jas
žhavými doteky líbá zemi
otvírá brány zemských krás
tak krásně je mi
jak nádherný je den!
procházím vzkvetlou krajinou
kéž není to jen sen
kéž už mrazy pominou
modlitba za překrásný to den
Komentáře (2)
Komentujících (2)