Mně zábly nohy ve sněhu
Anotace: Chladné ráno a cesta do zaměstnání :)
Mně zábly nohy ve sněhu,
když šel jsem bez bot
jen po zamrzlém břehu
běhěm nejhorších slot
Nad sychravým ránem
obloha vraštila bílé čelo
i přesto do něj vstanem,
aniž by se nám chtělo
Mně zábly nohy v mrazu
jenom led pálil na líci
tak lehnu si do srázu
a přečkám zde vánici
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, gallatea, Jeněcovevzduchukrásného, paradoxy, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)