Podzim v zahradě
Anotace: podzimní básnička
Loukám sebralo krásu ostří kos
padlé listí zmáčelo chodník krvavý,
po němž nedá se chodit bos
tak o létu větru dlouze vypráví
Podzim vzal do rukou paletu
a štětcem zbarvil kraj pár tahy
dávno nic nezbylo tady po létu
i javor zůstal na kopci zcela nahý
Slunce sbírá během dne zbytky sil
jen ze záhonu v zahradě jiřiny civí
mezi řádky jediný zelený lístek zbyl,
ale nakonec mu podzim vlas zkřivý
Přečteno 262x
Tipy 13
Poslední tipující: Marten, jenommarie, Iva Husárková, šerý, Jeněcovevzduchukrásného, LadyElis, Fil, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)