Padnul strom
Anotace: básnička o spadlém stromě
Cosi zapraskalo v dešti,
když se promáčel jíl
strom chytl do kleští,
dokud neměl málo sil
Strom přežil pár zim,
ale vichřice ho sťala
až ráno jsem si všim,
kde včera vrba stála
Za noci padla rána
ale k ránu byl klid
stromu už zvoní hrana
ještě dlouho mohl žít
Padnul strom,jako chrám
během větru neunesl tíhu,
tím způsobil na duši šrám
kdykoliv silně zadul z jihu
Přečteno 150x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)