Slunce mě svými zlatými šlahouny
v naprosté tichosti zasnoubí
Věnem mi dá pestrobarevné listí
Hleďte jsem bohatý - kdo to zjistí
Tvé bohatství jistě nezná hranic,
vždyť nachází se podél všech silnic,
a zbytek honí vítr po polích,
k věnu přidej i šťastný smích...
Krásný večer, Márty:)
21.11.2021 00:06:40 | Emily Říhová
Nádherná slova Em. Děkuji Ti za mnohé
21.11.2021 07:39:13 | kudlankaW
Však pozor na ranní jinovatku
neb v lese to už klouže
ani se člověk nenaděje
a padá na chtivou matku
08.11.2021 13:52:47 | Lesan-2