Píseň odkvetlé krajiny
Anotace: Vše již odkvetlo
Vlezlý chlad krouží krajem
všechno už v něm uvadlo
podzim krvavý šel hájem,
aby lesům zahrál divadlo
Vítr sejmul stromům koruny,
neboť na zlato sáhnout chtěl
a pohladit něžnou rukou ocúny,
jenom podzim se v koutě rděl
Zlaté listy pod nohama chřestí,
než slunce zajde do stříbra vod
poté mezi stromy cestu si klestí
a hledá,která mu přijde vhod
Přečteno 216x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Iva Husárková, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)