Balada o listu
Zlatý list padá k zemi,
kde hraje barvami všemi
svůj otisk zanechá v hlíně
opadal strom v mlhavém lese,
když vítr plnou korunou třese
pár listů přistálo v tvém klíně
Na hřbitově,jež listí chrání
na něm osiřím v době ranní,
když nebe upletlo z mlhy šál
jen chlad své perutě složí
pod strom kde zelené hloží
po dešti roste nerušeně dál
Přečteno 187x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, mkinka, Sonador, Iva Husárková, Psavec
Komentáře (0)