Zima na horách
Anotace: První sníh napadl :)
Do brázdy sníh padá,
jak zima přijde z hor
už končí podzimu vláda
a nebe vytáhlo bílý flór
Zima do krajiny spěchá
usednout na horské trůny,
až sněhem zapadne střecha
rampouchy zvoní o struny
Zasněžené jste, vy hory
a v nebi kytice hvězd
s měsícem vedou hovory,
kdo smete stříbro z cest
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Fil
Komentáře (2)
Komentujících (2)