Vzpomínka na slunce
Zlatý plášť léta ve skříni zamčený
zrcadlo odráží stíny a ozvěny
putuje slunce po nebi azurovém
kvete mák vlčí a voní levandule
zlaté je slunce voní hvozd
a ráno za oknem pěje si drozd
Krásná, už aby bylo zase jaro/léto .)
26.11.2021 12:35:33 | Constantine