Rampouchy
Anotace: Báseň o ledových krasavcích
Přes noc udeřil mráz
dlouhou stříbrnou holí
už rampouchů přišel čas,
jež v paprscích se drolí
Z okapu vyrostou střechýly,
jež jako ozdoby se zavěsí,
když zimní slunce se schýlí
k západu,kde zatáhne závěsy
Mráz vytasil stříbrné meče,
jimž vybrousil ledový břit
v oblevě do kaluží steče
a hrany otupí slunce svit
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, petrzal, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)