Anotace: Moje úplně první báseň.Napsala jsem ji během chvilky při poslechu hudby Rolanda Sante.A od té doby jsem začala vnímat vše nějak jinak .-))))
Ještě jsem se vrátil k tvým dílkům. Je vidět, že od začátku to máš v sobě správně nastavené a vždy jsem byl u tvých děl spokojeným čtenářem. Jsi zde asi jediná, u koho jsem se zastavoval vždy rád a opakovaně. Mé účinkování zde končí a chtěl jsem ti ještě popřát do života to nej, co může popřát jedna živá bytost druhé ;) Děkuji za vše, hlavně za to, že si tenkrát prodloužila můj život na Literu, poznal jsem díky tomu pár zajímavých lidí a zlepšil svoje psaní. Nicméně pohled na život a na druhé lidi zde, a nejen zde se taktéž vyjasnil. Jde to s námi hodně rychle od desíti k pěti. Není návrtu. Proto užívej ještě zdánlivou svobodu, která tu zbyla. Bude hůř a pro ty, kteří to čtou. Připravte se lidi, bude to jízda :) Michal :)
28.05.2023 07:26:02 | Constantine
S důvěrou ve tvé náruči spočinout,
pro každého máš klidný, bezpečný kout
Naše Matko Země!!!
Rozumím, Jaruško, opatruj se,objímám (*)
13.12.2021 21:48:38 | Emily Říhová
Miluško vím, že Ty mi rozumíš.Zahřála Tvá slůvka na srdíčku.
Krásný den přeji a PPÚ...
14.12.2021 15:51:33 | Jarunka