Na prosincové pasece
Anotace: atmosféra zimní paseky
Nastal už zimy čas
pasekou se ticho nese
slyším, jak stromy zebe mráz
a sluncem se třpytí v lese
Na stéblech duhové perly jíní
schované pod sněhovou vatou
paseka byla pro les výkladní skříní
skrz níž slunce svítí loučí zlatou
Zimní paseka spí tiše
spolu s ní všechna zvěř
jen slunce do ledu píše
a přes rameno kouká keř
Přečteno 222x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Marten, Sonador, Iva Husárková, šerý, Špáďa
Komentáře (2)
Komentujících (2)