Hnízda v zimním lese
Na všech korunách
hnízdí samota a chlad
les byl jako v snách,
když do plátna mlhy spad
Hnízda ztratila věčný dech,
než po zimě se jaro vetře
padal sníh,jako bílý mech
jemuž vítr plachty setře
Když v zimě víc vane
ze stromů hnízda shodí
nevím, co se ptáčkům stane
když noví se z vajec rodí
Cítím jak mlha prstem kyne
a chladnou rukou na mě sahá
z prázdných hnízd život plyne
jako kdyby zima měla tvář vraha
Přečteno 206x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Sonador, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)