chceš mít tu scénu před očima
ztotožnění se
člověk jako prostředník
tam v dáli míhají se světla
hrají hru tančí
na pozadí průzračnosti a noci
propouští paprsky malují kreslí
tvá ruka se chvěje nedočkavostí
proč
vždyť život ten je věčný
neochvějně věčný
možná to jsou jen zbytky strachu
palčivosti před konečností
ať tak či tak
stíny rády ve světle tančí
krouží jako dravec nad kořistí
světla neubývá ani v nejdelší noci
jen lví hříva se odvrátila
dává se poznat protinožci
Tak zajímavé..s tou hřívou
..jako by paprsky směřovali
na odvrácenou část planety
a stíny natahovali
do světla své prsty..
..
Zdeni ty vždy krásně spojíš *ST úsměv:)
03.01.2022 14:06:58 | jenommarie
Líbí se mi tento styl, krásná .)
17.12.2021 12:50:02 | Constantine