Píseň chladných řek
Anotace: Řeka v zimním hávu
Led praská v řece,
jež utéct by chtěla
ze stále ledové klece,
co je zatím její cela
Mráz cinká do mříží,
píseň chladných řek
chlad ale vodě ublíží,
jenom slunce zná lék
Slunce vlastní zlatý klíč
od toho ledového žaláře
pak už řeka uhání pryč
sotva ho odemkne na jaře
Přečteno 199x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Jan Kacíř, Sonador, Psavec, mkinka
Komentáře (0)