V červáncích usíná zem
V červáncích usíná zem,
měsíc samotář hoří z výše
hvězdy loučí se s dnem
pak krajina sní zcela tiše
Slyšíš můj bratře bílý
na tu dálku,věčný klid
v této večerní chvíli
kouzelný je tvůj svit
Večer zavírá se květ
snad i potok se ztiší
když tisknu ke rtu ret
připadám si jak v říši
Přečteno 276x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, jenommarie, Fil, Sonador, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)