Když z okna,
vyhlédl
vyděl větrolam
s topoly
Topoly vždy
dětství mu
připomněli
Topoly
a rozlehlé
jihomoravské
roviny
táhnoucí
se až k Pálavě
To vše k němu
patřilo
to s ním rostlo
i srotlo
František Dobrota? :-)
03.01.2022 00:38:29 | Friday
Líbí se mi vyjádření...To s ním rostlo i srostlo. Prima.
02.01.2022 19:05:55 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?