Večer v Bedřichově
Nad Bedřichovem se setmělo,
jen za svitu měsíce a hvězd
i když by se nocovat nemělo
nechám se tou krásou unést
Ze sklenice bílého vína
chci za letního večera pít
vzešel jsem z tvého klína
a najdu tam věčný klid
O tomto Božím zázraku,
jež v Bedřichově se stal
když stavěli ves do mraků
Bůh jim lásku shůry seslal
Přečteno 231x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Fialový metal, šerý, WWW, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)