Poděkování matce přírodě
Když slunce ráno pohladí Tě po tvářích
Ty pozoruješ jak rodí se den
jiskřička štěstí v Tobě zazáří
zjistíš, že není to jen sen.
Pampelišky Zlato žluté se na Tebe smějí
pomalinku začínají se rozvíjet
a včelky už na jejich květy spějí,
začínáš vnímat jak krásný je svět.
Jsou to ty dary matky přírody
opájíš se její pokorou a láskou.
Víš, že ta Tě nikdy nezradí
byť by byl člověk jen sprostou cháskou...
Přečteno 270x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, zdenka, Marten, Psavec, mkinka, Iva Husárková, Protos1182
Komentáře (2)
Komentujících (2)