Lípy u statku
Kvetou lípy u statku
už álej medem voní
v korunách zmatku,
když včely se honí
Zvolna táhnou lesy
napříč malou obcí
za kterými, kdesi
ráj je mezi kopci
Venkovská okna září
v letním slunce palu
proto s vážnou tváří
o Bedřichovu pěju chválu
Statek s kovanou ozdobou,
jehož těžká chrání brána
do dáli svítí čistou bělobou,
jako slunce,jež vyšlo zrána
Přečteno 230x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Kan, Sonador, mkinka, šerý, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (2)