Chci stát se katránem
Alespoň na malou chvíli,
chci stát se katránem,
nebo jen květem bílým,
jehož vítr žene nad ránem
Jak,když se pasou
početná ovčí stáda,
jež letí jinou trasou
k té,co mne má ráda
Na podzim odletí ptáci
s nimi chomáče katránu
ale každý rok se vrací
a láskou k tobě zaplanu
Přečteno 190x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., mkinka, Kan, Sonador, Iva Husárková, šerý, Vivien
Komentáře (8)
Komentujících (4)