Obloha má šat siný
Obloha má šat siný,
jen slunce,zlatou jehlou
po zimě opatrně šije
stehy, zemí zkřehlou
Láska zalétá k obydlí,
jak skřivánek z mlází
jaro zvolna zem zahřívá,
a snad zimě hlavu srazí
Obloha má šat modravý,
pod níž dívenka snila
o lásce,jež je nestálá,
jako malá oblaka bílá
Přečteno 207x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, mkinka, Iva Husárková, šerý, Kan
Komentáře (1)
Komentujících (1)