Prší
Anotace: Malování slovy 2022
Déšť klape na okno.
Voda je dobrá pro to a to.
Velebím vláhu
a nevadí,
že mokrou mám hlavu.
Vždyť ta kapka sílu dá,
i když jsem namoklá.
Vždycky bylo,
únor bílý,
pole plné síly.
Tak ať vláha přijde zvenčí
a sucho se nehemží.
Miluji déšť.
Pod deštník jsem mohla vlézt.
Já vím.
Kapky hladím.
Příroda dýchá.
I v dešti dobře bývá.
Třeba prší štěstí.
Věřím to já dosti.
Směji se do radosti.
Přečteno 178x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Fil, Sonador, Amonasr
Komentáře (8)
Komentujících (5)