Anotace: Vkládám opět jednu vzpomínkovou pro dnešní den.I když dnes to nevypadá tak jemně,jako v mojí básničce.Silný vítr provází ještě silnější přívaly deště. Přesto Vám všem přeji krásný den.
Když padá déšť,
to smývá zemi prach,
kéž ty slzy nebe
smyjí z lidských duší strach...
Krásný den, Jaruško... objímám (*) a PPÚ*
06.03.2022 13:48:33 | Emily Říhová
Krásná báseň v dešti je někdy taky krásně to je pravda
17.02.2022 13:35:32 | Fil
Děkuji.Déšť mám ráda, hlavně v lese. Ovšem nesmí to být fichr,který láme stromy a déšť je tak prudký,že není vidět skoro na krok. Už jsem to zažila v horách několikrát a není to zas tak příjemné .-)
Ale tato báseň vznikla při dešti jemném a voňavém .-)
18.02.2022 20:18:47 | Jarunka
Déšť bývá i pro mě inspirací.
To špatný, déšť spláchne a časem se vrací ... úsměv Sluneční na oblohu. A pak se brouzdám v kalužích, abych bahno ze své duše smyl.
Krásná a přeji hezký den Jarunko.
17.02.2022 12:42:47 | Fialový metal