Mlha obzor halí
Mlha obzor halí
do bělavé látky
lesem dým valí
tam a zase zpátky
Vítr táhne bílý cár,
jako zbytky onucí
ačkoliv nemá tvar
touží vždy po slunci
Jako se hadr páře
mlha k zemi klesá
slunci žhnou tváře,
když stoupá z lesa
Obzor už je čirý,
jako potok z jara
dokud blankyt širý
nezahalí bílá pára
Přečteno 218x
Tipy 5
Poslední tipující: petrzal, Fialový metal, Sonador, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)