Slunce
Anotace: Malování slunce 2022
Usmálo se slunce,
že pohádku poví.
Fouká vítr.
Ať už se den nebojí.
I slzy suší mezi lány.
Hladí do membrány.
Kotouč lásky
i náboženstvím kdysi byl.
Aztékové v něm viděli
nejeden cíl.
Poklona slunci
ve strasti duše.
Přirozené číše.
Už rýsují se obláčky,
i když nitro hledá otázky.
Vesmír je veliký
a člověk malinký.
Ach, slunce,
přežiješ nás
a další geny zas
přijdou o Tobě psát.
Ty srdce i touha v nás.
S Tebou krásný čas.
Přečteno 193x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, V.N.Losinský, Amonasr, Jarunka, Psavec, Fialový metal, Friday, Krahujec
Komentáře (4)
Komentujících (3)