Hádanková
Anotace: ... jaké je její jméno?..(prosím do vzkazů)
Pro jaro buzená
krunýře roztrhla v kořenech
zněle bezejmenná
vášnivost ukryla v kamenech.
Do lásky nořená
rozběhla ruce své bezbřehem
dravá i ztracená
životy nese dál příběhem.
V marnivost jara
rozdala sebe si v listoví
oživlá pro lásku
jméno své nikomu nepoví...
Přečteno 247x
Tipy 19
Poslední tipující: enigman, Akrij8, Iva Husárková, Kaprikorn, Amonasr, Květka Š., Protos1182, kudlankaW, Krásnoočko, šerý, ...
Komentáře (9)
Komentujících (7)