Jarní večer v sadu
Už soumrak padá
Zavoní květy jabloní
Mlha své nitky spřádá
Večer na touhu zazvoní
Větřík si korunami vane
Tráva jen tiše zašumí
Paprsek slunce ještě vzplane
Hřát už nás ale neumí
Kdesi tam dole pod strání
Pod krytem keřů šípkových
Halí se šedé stmívání
Do hebkých závojíčků svých
Sad v šeru tiše usíná
Ptáci své písně odevzdali
Mlha ho s láskou přikrývá
A vůni květů něžně chrání
Přečteno 213x
Tipy 16
Poslední tipující: piťura, Kaj, mkinka, Fialový metal, Kan, šerý, Psavec, Protos1182, Sonador
Komentáře (5)
Komentujících (5)