žmouláme občas
ztrouchnivělé jiskry
a ve střevech
pak nám
slaboduše expoloduje
nakažlivá Internacionála
hluchoněmých masturbantů...
Opět krásná poslední fráze, gratuluji a přeji hodně toho posranýho zdravíčka .)
31.03.2022 09:14:34 | Constantine