Krásná je Tvá báseň.
Ladí i hladí zároveň.
Posílá odstín z nekonečna.
Krásná mléčná dráha.
10.04.2022 11:50:59 | mkinka
Kořeny jsou jen prsty v zemi zaťaté. Zazubí se jak smrt pila, a srdce stromu podťaté.
Zejmena vyústění díla v závěr, je super*
09.04.2022 15:13:26 | šerý
Óda na lidumilské harmonie ?
Ve mě ... u krbu žije !
Na kožešině bílé !
Dřevo praská !
Je to pocitem ?
Že ... jednou procitnem ?
A bude to s přítelkyní !
Možná brzy !
Možná dnes večer ?
Raději si počkám ...
Až s létem ve vlasech přiletí.
Ať se Ti daří :-)
09.04.2022 14:44:25 | Fialový metal