Velikonoce v Bedřichově
Rozvodněná Nisa
po zimě plná kalu
k Bedřichovu se lísá
zatímco pěju chválu
Zima se rmoutí,
jako stará vdova
jen vrbové proutí
pletu zas a znova
Tmou šel démon mráz
lámal stébla,jež klíčí
ač nastal dávno jara čas
zima jeho práci zničí
Jehnědy pučí u řeky,
když ven slunko leze
hladí zem svými doteky,
dokud nevysuší všechny meze
Přečteno 210x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., mkinka, Kan, Fialový metal
Komentáře (0)